Recept voor rampspoed: exclusief in voorverkoop
Het moment is daar: het eerste bakboek van Paul Hoekstra, Recept voor rampspoed, is nú te bestellen in onze webshop.

En wie er snel bij is, krijgt een bijzondere beloning: als je het boek via onze webshop bestelt tijdens de voorverkoop kun je kiezen voor een gesigneerd exemplaar. Een unieke kans om dit boek niet alleen als eerste te lezen, maar ook een persoonlijk aandenken van de auteur zelf te bemachtigen.
Een moord in een sterrenrestaurant
Wanneer de bekende restauranthoudster Marion Sterrenborg dood wordt aangetroffen in haar Haagse sterrenrestaurant, is meteen duidelijk dat er meer aan de hand moet zijn dan een ongelukkige samenloop van omstandigheden. Inspecteur Fuyck en zijn team stuiten tijdens hun onderzoek op een wereld vol rivaliteit, jaloezie en culinaire intriges.
Wie had er een motief? Een voormalig medewerker die nog een rekening had te vereffenen? Een rivaliserende chef-kok die eindelijk zijn kans schoon zag? Of iemand uit Sterrenborgs intieme kring?
Meer dan een thriller
Wat dit boek écht bijzonder maakt, is de dubbele functie als bakboek. Recept voor rampspoed bevat naast een detectiveverhaal namelijk ook 25 verrukkelijke recepten voor zoetigheden, waarmee je zelf aan de slag kunt. Benieuwd naar de recepten? Je vindt in dit artikel een recept voor heerlijke speculaasjes van Paul Hoekstra.
Wacht niet te lang
Recept voor rampspoed verschijnt op 25 oktober 2025 via alle boekhandels in Nederland en België. Tot dat moment kun je hem reserveren via onze eigen webshop. Daarbij kun je kiezen om jouw exemplaar exclusief te laten signeren door Paul Hoekstra.
Waar wacht je nog op? Bestel Recept voor rampspoed nu en ontvang hem op de dag van verschijning.

Job Veldhuis
Job Veldhuis (1998) bewandelde alles behalve de gebaande paden om auteur te worden. Hij studeerde Computer Science aan de Universiteit van Londen en schreef tegelijkertijd toneelstukken en korte sketches voor op het podium. In 2019 debuteerde hij met zijn eerste detective, Inspecteur Vos.